Lejligheder_roskilde_eksterior

Punkthusene i Himmelev Have opføres med hver 10 lejligheder

Arkitekturen fremstår enkelt og tidsløs i et skandinavisk formsprog. Facaderne opføres i flotte brunbrændte teglsten med et smukt nuancespil. De store altaner giver rig mulighed for at opleve de grønne område, kigget til Domkirken og fjorden.

De smukke og lyse trappeopgange er alle udstyret med elevator. Her er mulighed for at beboerne kan mødes og nyde udsigten gennem de store vinduespartier.

Hvert punkthus indeholder henholdsvis 3- eller 4 værelses lejligheder på 95 og 119 m2. Øverst er Penthouse lejligheder på 170 m2.

Boligerne opføres i noget nær vedligeholdelsesfri materialer. Det giver mere tid til at nyde livet og dyrke sine fritidsinteresser. Lejlighederne opføres med henblik på lave driftsomkostninger og godt indeklima.

Elegant design med fokus på lethed og lys

I lejlighederne er der lagt vægt på kvalitet og æstetik i indretningen, men ikke på bekostning af det praktiske og funktionelle.

I opholdsrum og på værelserne lægges en flot ege parket, mens der på badeværelset lægges fliser. I alle rum er der termostatstyret gulvvarme, hvorved man slipper for de traditionelle radiatorer.

Køkken- og badeværelses elementer er fra Svane i et tidsløst design og hvidevarerne leveres fra Simens.

Der er mulighed for tilkøb af andre køkken- og badeværelses elementer fra Svanes store sortiment, så I selv kan sætte et individuelt præg på indretningen.

Lejligheder_roskilde_1_sal_web

Lejligheder_roskilde_bad_web